Wilma wildcat – NYTT PRINT!

Nu är det är dags att släppa vildkatten fri!

För er som följer mig på Facebook och Instagram så kanske ni har sett att jag har tecknat på en ny ”djurmänniska” den senaste tiden. Denna gången var det dags för en kvinnlig karaktär. Jag ville göra en som var lite galen. En som inte bara ser söt och snäll ut. En med med lite klös i… Ja! En riktigt vildkatt! Så vad passar då bättre än att göra henne som en tiger? ;)

Låt mig presentera vår senaste familjemedlem… Wilma Wildcat! :)

Wilma wildcat ram (webformat)

Tusen tack allihopa för era fina namnförslag på Fb och Insta! Ibland är det jättelätt att komma på namn till dom, ibland lite svårare. Och just denna gången stod hjärnan helt still och jag bad om er expert-hjälp. Efter att ha läst igenom alla era grymma namnförslag noga, så fastnade jag lite extra för @grafstad’s ide (på Instagram), nämligen just Wilma Wildcat. Som tack kommer du få en sån här liten vildkatt hemskickad på posten! :)

Nu är hon äntligen färdig som print och jag har henne i lager! Ni hittar henne som signerade konsttryck och posters i flera olika storlekar i shoppen här på hemsidan.

Och så här såg det ut under själva skapar-processen…

IMG_8832

DSC02609

DSC02622

DSC02634

Och så här blev hon tillslut som färdigt print.

Wilma wildcat ram (webformat)

DSC02703

DSC02712

DSC02715

DSC02717

 

2016-05-16