SWART har flyttat! :)

Hallå allihopa!

Det tog lite längre tid än jag trodde… Men nu äntligen är jag på plats i en ny ateljé i mysiga Vasastan i Göteborg.

Jag höll tidigare till borta vid Redbergsplatsen där jag delade lokal med finaste Maria och Emelie. Vi hade det så himla roligt ihop! Men allt har sin tid. Maria fick ett nytt grymt jobb och Emelie en ny fantastiskt fin butik på Kungsgatan. Så då kände jag att det var dags för mig att flytta mig lite närmare stan jag med. Men vilken roligt tid vi hade ihop! Tusen tack mina fina vänner <3 Ni är så grymma på alla sätt! Och nej… Ni kommer inte bli av med mig bara för att vi inte sitter under samma tak varje dag ;)

Så nu! Nu håller jag till i Vasa lite närmare hemma. I ett litet krypin med högt i tak, djupa fönster, sneda golv. Och bäst av allt… Jag kan skvätta färg hur jag vill för det är verkligen en ateljé. Det luktar oljefärg. Supermysigt!

Det är ett en studio med två rum som jag delar med den härliga amerikanska konstnären, Melody och sin väldigt kärleksfulla hund Nancy. Från början var jag lite inne på om jag skulle skaffa mig ngt eget men kom fram till att jag är alldeles för sällskapssjuk för att det skulle vara hälsosamt för mig ;) Det är så trevligt att få småprata, ta en kaffe ihop och sen försvinner vi båda in i våra egna världar för en stund.

Här är en liten tjuvkik.

IMG_1559

IMG_1560

IMG_1561

IMG_1558

Här sitter jag och myser…

IMG_1562

Fast egentligen brukar jag mer sitta så här. För synen har tydligen blivit lite sämre på senare år… och jag tycker om att rita väldigt små detaljer… som man knappt kan se.. tydligen ;)

Kom gärna och hälsa på om ni är i krokarna! 

2014-11-11