SWART FRIDAY

Ingen kan väl ha missat att det är black friday idag. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det. Innan jag jobbade med det här så arbetade jag på Gina Tricot (en klädbutik) i många år. Där man ofta har rea i perioder. Och där det ofta blir heeelt hysteriskt när det är rea. Folk blir som galna och slåss om kläderna! Så när jag tänker på mellandagsrea eller black friday så vill jag helst bara ta på mig en hjälm, stänga in mig och gömma mig. haha..

Men eftersom mitt företagsnamn SWART betyder (via utalet ialf) just svart. Så tycker jag ju självklart att det ska firas att det är SWART FRIDAY! Så jag hakar gärna på trenden! :)

Så! Fram till söndagen den 27:e November till midnatt (svensk tid) så får ni 15% rabatt på alla posters och prints i min webshop. Även på det som är nedsatt! (nästan gratis det vill säga!) Fyll bara i rabattkoden: SWARTFRIDAY i kassan så dras det automatiskt av på hela köpet. 

Hoppas ni får en härlig shoppingdag allihopa! Själv sitter jag och målar lite med svart bläck dagen till ära. Sen ska det packas ordrar och ikväll ska jag och min man på drejkurs! De ni! :) Ska bli väldigt kul att testa!

Stor kram på er! <3

 

 

 

2016-11-25