SWART flyttar in!

Idag har jag ätit kanelbullefrulle och klurat planer inför hösten med Maria Lofjärd på Nobelgatan 21. (En av de fantastiska kreatörerna som jag lärde känna under Designwalk i Varberg) För till hösten kommer det hända grejer sörrni! Från och med den 1:a augusti så kommer nämligen jag flytta in och dela ateljé med denna härliga dama. Hur bra känns inte det då? Jag kan säga som så här att det är nog första gången som jag längtar till hösten fast man befinner sig mitt i den svenska sommaren. Det här kommer bli kanoooon!

Inte nog med att hon är en superhärlig tjej! Hon gör ekologiska barnkläder som får den mest nöjda singeltjejen att vilja skaffa karl och bilda familj ögona böj bara för att få kunna klä sina ungar i det här fantastiskt snygga kreationerna! Spana in hennes hemsida så förstår ni vad jag menar www.cloo.se

… Och mina damer och herrar… Det slutar inte här! Redan i juli månad så flyttar även Emelie Dorothea Hagby in under samma tak. Ännu en grym deltagare som jag lärde känna under Designwalk. Emelie är en sprudlande glad smyckedesigner som skapar vackra, exklusiva silversmycken med en riktigt cool touch! Jag säger bara cravings!! www.dorotheas.se

Triss i grymma damer under ett och samma tak kan det bli annat än bra? Eller vad tror ni? ;) VI LÄNGTAR! <3

Här är en lite sneak a peek från hur det såg ut idag.

IMG_5138

IMG_5145

IMG_5151

IMG_5148

IMG_5154

I den nedersta bilden kan ni se min lilla hörna. Här kommer jag flytta in och ha min ateljé/kontor.

Idag har jag även vart nere och hängt lite med Daniel och Niklas på T-shirt store. Jag har fått äran att få fria händer och måla i deras skyltfönster. Så nu jobbar idéknölarna för fullt vill jag lova! Det ska bli riktigt roligt att få sätta händerna i!

IMG_5155

 

2013-06-25