Free spirit
Free spirit detaljbildöaeifgurFree spirit med ramFree spirit & hispter goatFree-spirit-&-Playful-lilyWEB_BJF_ALLHELG10-7Coco-cocktail-free-spirit-372x455Free spirit - The canvas collectionthe canvas collection

Free spirit

Från: 99kr

Free spirit är helt och hållet tecknad för hand med blyerts och har sedan skannats in och trycks upp på konstpapper av finaste kvalité. A5, A4 och A3 trycks på Multi natural design paper (240 g). De större formaten, 50×70 och 70×100 cm trycks på Fine linen cotton paper (120 g). Båda i en varm, lyxig och naturvit ton.

NYHET! Nu finns även Free spirit som canvas-poster! Motivet är tryckt på 450 grams lyxig canvas och finns i storleken 50×70 cm. Passar perfekt att hänga i trälister, nypor eller rama in som vanligt, med eller utan glas. Inte nog med att canvasen ger ett väldigt lyxigt intryck! Den är både tålig för fukt och ljusbeständig vilket gör den perfekt till att pryda väggarna även i uterum och badrum.

Alla prints och posters signeras personligen av mig innan de skickas iväg och levereras inom 2-6 arbetsdagar (inom Sverige). De paketeras i hårda papprör eller kartongkuvert (beroende på storlek) och skickas med Postnord eller DHL. OBS! Ram medföljer ej.

Fri frakt vid köp över 500 SEK inom Sverige! Vid leverans utanför Sveriges gränser tillkommer en fraktavgift på 99 SEK, samt några dagars längre leveranstid beroende på destination. Priserna är ink. moms.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: