Semesterpaus i shoppen.

Hallå goingar!

Nu är det snart dags även för mig att ta lite semester. En vecka kvar! Sen ska jag ladda batterierna i 3 veckor. Denna gången ska jag och min gubbe åka till Portugal och surfa. Efter vår resa till Costa Rica så blev vi helt fast i surfar-träsket! Så det fick bli en sån resa till. Sen kommer vi hem till Sverige igen, stannar några dagar på hemmaplan och sedan åker vi vidare upp till Sälen. Ska bo där i en stuga och bara vara ute i naturen, vandra, cykla och ha det gott. Ja, David ska även köra cykelvasan där. Men jag nöjer mig med att heja på ;) Det ska bli så härligt!

Detta innebär att under den här tiden kommer webshoppen vara öppen precis som vanligt! Men de beställningar som görs efter torsdagen den 21/7-2016 kommer jag inte kunna skicka iväg för ens tidigast på måndag den 15/8- 2016, då jag är på hemmaplan igen.

Jag kommer arbeta i studion ända fram till torsdag i nästa vecka ( 21/7). Om det är så att någon skulle vilja hälsa på eller handla print direkt av mig innan jag åker iväg. Ni är så varmt välkomna att kika förbi! :)

Hoppas ni har en riktigt härlig sommar allihopa!

Kram från Sanna <3

prints

2016-07-14