Stickerapp

Från och med 2019 finns nu även mina illustrationer som klistermärken. Ni hittar dem alla på www.stickerapp.se. Läs mer om det här.

Nordens Ark

Under våren 2019 illustrerade jag olika djurmotiv åt Nordens Ark. Dessa motiv trycktes sedan upp på koppar, posters, klistermärken och tygkassar och finns numera endast att köpa i Nordens arks egna shop. Läs mer om det här.

Stena fastigheter

I slutet på 2018 anlitades jag av Stena fastigheter till att dekorationsmåla entrén samt på varje våningsplan i ett av deras nyproduktionshus, Kallebäcks torn i Göteborg. Läs mer om det här.

Kvibergs entré

Våren 2018 illustrerade jag signaturmotivet för bostadsrättsföreningen Kvibergs entré i Göteborg.

Caseapp

Sommaren 2017 startade jag ett samarbete med företaget Casepp.se. Vilket innebär att man nu även kan få flera av mina motiv på dator, ipad och mobilskal. Läs mer om det här.

Stora teatern

Våren 2017 hjälpte jag Teaterkällaren & Stora teatern i Göteborg att måla och piffa till deras foodtruck – The TRUCK. Läs mer om det här.

Teaterkällaren

Sommaren 2016 fick jag i uppdrag av restaurangen Teaterkällaren i Göteborg, att dekorationsmåla deras toaletter. De önskade ett blom-mönster, liknande Ostindia-porslinet vilket målades både på själva toaletterna samt på väggarna utanför. Jag dekorerade även alla deras griffeltavlor samt ritade skyltar för dom att ha utanför restaurangen. Läs mer om det här.

Pinchos

Våren 2016 fick jag tillsammans med min mor, Annika Wieslander i uppdrag att illusionsmåla om en grå betongvägg till ett hus på Pinchos innegård i Uddevalla. Läs mer om det här och här.

Västtrafik

2015 porträtterade jag Västtrafiks VD, Lars Bäckström i ”Tom of Finland style”, i en av Västtrafiks stora reklamkampanjer för West pride festivalen i Göteborg. Läs mer om det här.

WallVision & Mr Perswall

Mr Perswall som ingår i Wallvision koncernen, lanserade i jan 2015 en ny street-art-kolletion med några av mina illustrationer som tapet. Läs mer om det här.

Ment

2014 illustrerade jag ”blommor-och-blad-motiv” till en serie koppar och fat för det norska porslin och keramik företaget, MENT. Släpptes på marknaden sommaren 2015. Läs mer om det här.

Somewear & friends

2014 illustrerade jag motiv och mönster till klädesmärket Somewear & friends. Kollektionen släpptes på marknaden våren 2015. Läs mer om det här.

The BARN

2014 illusionsmålade jag restaurangens metalljalusi på utsidan så det ser ut som träpanel med deras logga på. Under de senaste åren har jag även haft äran att ställa ut mina konsttryck på The BARN. Läs mer om det här.

Kastello

Vintern 2013 dekorerade jag skyltfönstret på Café Kastello i Göteborg. Fönstret täcktes med 100 tals, små, tillklippta bitar av färgglad dekorplast som formades till en böljande våg med mosaikkänsla. Läs mer om det här.

Tshirt Store

Vid två olika tillfällen under 2013 dekorerade jag skyltfönstret hos Tshirt Store i Göteborg. Den ena gången med ett stort blått monster och den andra med julskyltning i Pac man stil. Läs mer om det här och här.

Fixfabriken

Sommaren 2013 anordnande Fixfabriken en stor muralmålning med temat ”Mitt dröm-bostadsområde” för barn och ungdomar i Sandarna, Göteborg. Jag och konstnären Benny Cruz var med och guidade och hjälpte eleverna att måla ut sina drömmar. Läs mer om det här & här.