Rockabilly honey – NYTT PRINT!

Tjohooo allihopa!

Nu äntligen är hon här! Låt mig presentera den nya familjemedlemmen… Rockabilly honey! :)

Rockabilly honey rumslig

Av någon anledning så tycker jag det är mycket lättare att komma på manliga karaktärer. Jag har säkert tio stycken i huvudet som skriker på att få ritas ner på pappret. Så jag började på flera olika kill-varianter, fast att det egentligen var dags för en tjej, då jag alltid har kört varannan tjej, varannan kille.  Jag började teckna på en grävling i kostym och en utter i basker bl.a. men båda blev bara halvfärdiga då det inte kändes helt rätt. Kanske just för att jag egentligen visste att jag trotsade mitt egna ”vartannat mönster”  och att det faktiskt var en kvinnlig karaktär som stod på tur ;)

Jag har börjat lära känna mig själv nu. Att känns det inte helt rätt i magen så är det oftast bäst att ta en paus,  göra ngt annat för att komma tillbaka lite senare och kika på det med nya ögon.

Så plötslig! En dag när jag satt och jobbade med ngt helt annat i ateljén, fick jag en idé om att jag skulle göra en tjej i Bunny-outfit (ni vet en sån där korsettliknande outfit med en liten fluffig ”kanin-boll” på rumpan?) Så jag googlade massa bilder. Men då tyckte jag att det kändes lite lamt… Hon måste ju ha attityyyyyd! inte bara vara sexig. Hon måste se cool ut också! Så då bestämde jag mig för att hon skulle bli lite mer av en rockabilly bunny istället. Det kändes helrätt! Sen gick det faktiskt av bara farten. Jag började teckna på henne direkt, tog ca 12-14 h att göra. På två dagar blev hon klar. Första testtrycket blev kanon! (Vilket inte händer speciellt ofta ;) Sen vara det bara att få hem henne i lager. Och nu två veckor senare är Bunnyn här! Jag tror faktiskt hon är min nya favorit :)

Här är lite bilder på själva skaparprocessen.

IMG_3785

IMG_3798

IMG_3807

Rockabilly honey

 

 

2015-06-15