Original till salu!

Härom veckan så la jag ut en bild på en original teckning på sociala medier och skrev att den var till salu. Det tog inte lång tid innan den hade den hittat ett nytt fint hem i Norge. Så himla kul! Så nu när jag märkte att intresset fanns så tänkte jag att det kanske var dags att läppa taget om några fler originalteckningar och målningar.

Så! Nu har jag börjat lite försiktigt att lägga ut två nya motiv i shoppen! Båda är original och söker nya härliga hem.

Queen Fabulous – Tecknad med bläck och pro-markers, 2012. (29,7×41,5 cm) – Såld!

 

A shy peekaboo – Akrylmålning, 2012. (28,5×39,3 cm) – Såld!

Så känns detta intressant så är dom nu till salu i shoppen! :)

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till mig. Eller varför inte komma och hälsa på mig i min studio i Göteborg? Kaffekokaren står alltid redo <3

 

2017-03-10