NYTT! – The canvas collection

Nu mina vänner! Nu har det kommit en helt ny grej i shoppen! För nu finns även mina illustrationer som canvas-posters! Häftigt va?

Jag ville göra en liten lyxigare variant av 50×70 cm formatet. Testa något annat material än papper. Så jag och min kära svärfar Anders (som arbetar på Tregrafs tryckeri i Uddevalla) testade oss fram med olika material och vi fastnade båda för canvasen. Det blev så bra! Och känns så himla lyxigt! Motiven poppade verkligen på den fina duken. Så helt plötsligt kom ”The canvas collection” till.

Motiven är alltså tryckta på 450 grams fin canvas och finns i dagsläget i storleken 50×70 cm. Funkar precis som en vanlig poster men är mycket tåligare. Passar perfekt att hänga i trälister, nypor eller rama in som vanligt, med eller utan glas. Inte nog med att canvasen ger ett väldigt lyxigt intryck, den är både tålig för fukt och materialet är ljusbeständigt vilket gör den perfekt till att pryda väggarna även i uterum och badrum.

Så vill ni testa något som (troligtvis) inte så många andra har? Ja, då kanske detta är något för dig :) Finns nu med resten av gänget i shoppen.

Jag tänkte snart bjuda in er till en liten kundkväll så man kan få komma och kika på detta live. Men ni är självklart välkomna att kika in när som i min lilla ateljé. Kaffekokaren står alltid redo för kärt besök! <3

2017-05-28