Jag tömmer studion = Nya produkter i shoppen!

Nu börjar det närma sig. I augusti ska jag stänga ner min webshop och tömma min studio på allt som har med prints och posters att göra. För jag ska nämligen börja studera på Tibro hantverksakademi till hösten! Det ska bli så himla spännande med ett nytt kapitel! Tanken är att jag ska lära mig allt som har med dekorationsmåleri, illusionsmåleri och förgyllning att göra. Så jag kan ge mig tiden att fördjupa mig i alla tekniker och bredda min verksamhet i framtiden även inom måleribranschen. Kanske måla fler väggmålningar? Kyrkor eller hålla på med scenografi? Alla dessa områden är något som har lockat mig länge men som jag inte har haft tid till de senaste åren.

Jag ska plugga på heltid och har även nu en liten tjej att ta hand så tyvärr hinner jag inte med allt roligt på en gång. Vilket har lett till att jag har bestämt mig för att ta en paus från webshoppen och att skicka ordrar. Men jag älskar fortfarande att teckna så det är något jag kommer fortsätta med. Framöver kommer det dock bli lite mer blandat innehåll här än blyertsteckningar och posters. Allt åker upp på bloggen och på sociala medier såklart!

Med det sagt så tömmer jag nu studion på diverse grejer för att ge plats åt nytt. Varav dessa mappar med Swan lady och Wilma wildcat på!

Perfekt att förvara papper i hemma, i skolan eller på arbetet. När mappen är ihopfälld har den måtten 24×30 cm (med plats för A4 ark). På insidan på höger sida finns även plats för visitkort. Nu finns både Swan lady och Wilma Wildcat mappar att köpa i shoppen! Ordinarie pris 199 kr. Nu 99 kr styck!

Hoppas ni hänger med mig på mitt nya kapitel! Till hösten kommer jag även släppa en ny hemsida med lite mer fokus på bloggen. Där jag kommer skriva om vad jag lär mig i skolan, nyheter och lite DIY tips och trix. Och vem vet, när jag studerat klart kanske jag öppnar en webshop igen! <3

 

2020-06-22