Ny logga!

Ja, att göra en logga är kanske inte så lätt som det låter. När jag startade mitt företag SWART (Sanna Wieslander ART), 2013 så tänkte jag inte så mycket på loggan. Utan det blev mest att man slängde ihop en som jag tänkte att jag kunde ha tills jag kom på en riktigt bra. Sen har den fått hänga med… I TRE ÅR! haha.. Ja, tiden flyger verkligen iväg när man har roligt! Så det måste ju vara ett bra tecken.

hejfaktura

Den såg ut så här. Bakgrunden är en extrem närbild på en liten, svartmålad del av min första muralmålning som jag gjorde här i Göteborg. Varför texten är orange. Ja, det är för att det är min favoritfärg! För mig så står även färgen orange för kreativitet. Så det tyckte jag passade bra. Så här i efterhand så måste jag nog erkänna att den inte ser så jättespännande ut.

Men nu är det nya tider! I och med att jag även precis har ombildat företaget till aktiebolag så tyckte jag att det passade bra att fira med en ny logga! Jag ville göra en med vit bakgrund så att den blir  mer fristående. Min gamla sa inte så mycket om vad jag arbetar med vid första ögonkastet. Så jag ville även att det skulle bli lite mer tydligt i den nya. Typsnittet tycker jag väldigt mycket om så det fick vara kvar. Men istället för att bara ha en ”plain” text så valde jag att byta ut A:et till en pensel och en penna som ligger korsade. Självklart så fick även en liten orange färgklick vara med på ett hörn ;)

Så här blev den tillslut! (jag varierar undertexten lite ibland beroende på i vilka situationer den ska visas.)

SWART logga frykantig (www+oranget)

Så här såg det ut när den kom till.

IMG_9884

Första ide-skisserna.

IMG_9605

Underlaget för A:et i loggan som jag ritade av.

IMG_9900

IMG_9619

Nästan färdig! Bara lite orange färg på penseln som saknas!

SWART logga frykantig (www+oranget)

Tadaaa!

IMG_9904

Med ny logga kommer nya visitkort!

DSC03143

…och även en ny logga på väggen i studion ;) (tack kära svärfar för hjälpen!)

DSC03147 (1)

…Och nya etiketter! Det blev väl inte så dumt? :)

2016-07-13