Ny familjemedlem! Hipstergeten!

Här om natten när det första riktiga höstovädret hälsade på och regnet piskade mot rutan, föddes en ny familjemedlem till djur-människofamiljen. Hipstergeten! Jag började att teckna på denna get redan i juni månad när vi satt på Designwalk i Varberg. Olyckligtvis så råkade en stor kopp kaffe ramla ut över den i allt vimmel. Sen dess har det inte blivit att jag tagit tag i det igen. Men i lördags kröp det kreativa suget på och vips så började geten växa fram igen. Och denna gången känns den ännu bättre! Dock så är den inte färdig än. Lite tatueringar och annat gött ska pryda armarna innan den skickas in till tryckeriet.

IMG_5784

Det här är en serie som jag kommer fortsätta med. Jag vill plocka fram olika karaktärer och kombinera dom med djur som passar med just den personligheten. Som man lätt känner igen! Jag har hundra olika idéer! Men jag undrar lite, vad vill ni se? Vad för djur vill ni ha på väggen där hemma? Kanske en skate-katt? Hårdrocks-hyena? Eller påfågel-galadrottning? Kom med galna förslag och idéer!

Idag har jag vart ute på innergården i Masthugget och fotat de senaste illustrationerna i shoppen! Så här såg det ut.

IMG_5849

IMG_5847

IMG_5840

IMG_5838

IMG_5828

IMG_5824

 

2013-08-21