Nordic Design Collective, Kalender 2015.

Ja det är ju helt knäppt men nu trillar vi strax in i årets sista månad och juletider. Vad hände med det här året egentligen?

Jag vet inte hur ofta jag skriver detta men… Tiden går så fort!!! Jag var ju och bada och sola nyss? Nu sitter man här med tekoppen, lite halvfrusen och tittar ut genom ateljefönstret. Träden står nakna på gården under en grå himmel och ett lätt duggregn slår mot rutan. Det är slutet på november.

Men alla årstider har sin charm. Nu kan man äntligen sitta inne och pyssla med gott samvete. Tända ljus och krypa upp i soffan med en filt. Det är inte helt fel det heller. Och jag, jag gillar ju att pyssla. Så det passar mig ganska fint :)

Men till saken nu då! Jo! Snart är det ju ett nytt strålande år med nya möjligheter! Och om man vill ha lite ordning och reda på sin veckoplanering för 2015 så kan det ju vara bra att ha en kalender.

För ca ett år sedan blev jag en av Nordic Design Collectives designers. Jättekul! Har ni inte varit inne och kikat på deras fina sida så skulle jag rekommendera att göra detta. Så många duktiga designers och formgivare! NDC släppte förra året en kalender där 12 st av deras designers fick vara med och utsmycka var sin månad. Det blev en succé! Nu är det dags igen och detta året hade jag äran att få vara med! Wiho!

Nu äntligen är den färdig och finns på deras hemsida till försäljning. Man kan ju säga att ni får 12 st unika posters till kostnaden av endast 495 kr (inkl frakt). Det är ju en rätt bra deal. Men skynda på! Kalandern finns endast i en begränsad upplaga, så beställ ditt exemplar innan de tar slut!

Det här är mitt bidrag. Jag kallar henne för Swan orchid, fröken december månad.

NordicDesignCollective-Calendar2015-5-725x797

SwanorchidFör mer info och bilder om kalendern och formgivarna, klicka här.

2014-11-24