Lindholmen street design market

Som kanske några av er såg på Instagram igår så spenderade jag lördagen på Lindholmen street design market. Det var första gången som jag ställde ut där men jag hoppas verkligen inte att det blir den sista! Så himla härligt ställe!

Denna gången glömde jag faktiskt nästan helt att fota. Så ni får nöja er med lite lånade bilder från deras hemsida. Men jag rekommenderar verkligen ett besök! Så häftig lokal, massor med god mat och dryck från alla världens hörn och så lite designmarknad på det.

Öppet varje lördag mellan 12-17 ända fram till sommaren. Ni kan läsa mer om marknaden här: www.lindholmenstreetdesignmarket.se.

Min fina vän och bordskamrat Felicia Enander med sitt keramikmärke Mackapino.

Tack alla som kom förbi och hälsade på oss igår! <3 Men som sagt jag hoppas verkligen inte att detta var sista gången på Lindholmens street design market (och blir det fler tillfällen så kommer jag såklart att hojta till innan!).

Nu ska jag faktiskt snart packa resväskan. För på onsdag så ska jag åka med Lagerhaus’s marknadkordinator Maria till Gran Canaria och fota deras produkter i härlig semestermiljö i en vecka. Det ska inte blir så tråkigt! ;)

Vi hörs snart igen!

 

 

2018-04-08