Kreativa veckor

Hej allihopa!

Man jobbar ju ganska kreativt hela dagarna men även utöver det så har de senaste veckorna varit minst sagt väldigt kreativa. Och det är ju inget man klagar på direkt! Jag älskar ju sånt! ;)

Så jag tänkte att jag skulle dela med mig lite om vad jag pysslar med om dagarna här. Förutom att jag nyss gjort ett nytt print och arbetar med mina posters så håller jag på med ett lite hemligt uppdrag just nu (och ett väldigt stort sådant) som tar mycket tid. Något som jag aldrig gjort innan och som för mig känns väldigt spännande! Det är inte helt hundra om det kommer gå igenom än. Men gör det det, så kommer det bli så braa! Så håll tummarna för mig nu! (kommer berätta mer om detta när/om det blir officiellt ;)

Jag har även vart på restaurangen Teaterkällaren i Göteborg i veckan och hjälpt dom göra lite skyltar och pynta deras griffeltavlor. Det såg ut så här.

img_1238

img_1257

dsc03902

img_1250img_1251

dsc03898

Men på fritiden så har jag även under de 4 senaste månaderna gått på silversmide varje torsdag kväll. Inget jag har testat på innan, men herreguuud vad kul det är! Så kul att jag skrev upp mig på en termin till. Det är så härligt att få jobba med ett så annorlunda material. Banka, löda, fila och bli lite skitig tills att det faktiskt blir något fint som man kan bära med sig. Så där kommer jag även hänga nästa år. Tack Elin och Lina för att ni drog med mig på detta!

…och så här ser det ut i silversmidesverkstaden :)

img_1393

img_1391

img_1400

img_1401

img_1395

img_1434

Sen så fick jag världens gulligaste present av min kille när jag fyllde år. Han känner då mig… Jag fick en intensivkurs i keramik. Och han hängde på! Så där har vi varit nu i några dagar på helgerna. Jag vet inte vem som tyckte det var roligast… han eller jag (haha). Vi fick både testa på att dreja och och även att modelera, kavla och forma lera på ”vanligt” vis. Superkul verkligen! Timmarna bara flög iväg!

…och det såg ut såhär.

img_1271

img_1267

img_1273

img_1285

img_1290

img_1295

img_1298

Jag har ju hört innan att det ska vara supersvårt att dreja. Och det var svårt! Men man kom in i det ganska snabbt. Lagom tills att man gjorde den sista skålen för dagen hade man faktiskt börjat få till snitsen. (Även om de flesta blev ganska sneda, men jag ser det som charmigt ;) Samt att lärarna är superduktiga och väldigt hjälpsamma!

Tack älskling för en superfin present! Det var sååå kul att få göra detta tillsammans med dig <3

Om du också är sugen på att testa på någon sådan här kreativ kurs så rekommenderar jag verkligen någon av de här! Jag tyckte det var så kul! Både silversmidet och keramikkursen är bokade via Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg. Länk hittar ni här: http://www.sv.se/

Nu ska jag fortsätta på det kreativa spåret men i en aningens sötare form. För så här i juletider så måste man ju faktiskt bygga pepperkakshus (och göra marsipanpingviner med tomteluvor ;) Hoppas ni alla har en riktigt härlig tid så här innan jul!

Kram från Sanna

img_1840

2016-12-07