Konstnär på heltid.

Men kolla vad som damp ner i min brevlåda lagom till morgonkaffet häromdagen?

IMG_6062

IMG_6065

Både på förstasidan samt ett fint reportage på sidan 5. Det tyckte jag var lite roligt! :)

Det händer mycket nu. Så mycket roligt att jag knappt hinner uppdatera er varken här, på instagram eller facebook. Vart tar alla timmar på dygnet vägen? Sen den 1:a september började jag flytta in mina grejer till min nya ateljé på Nobelgatan 21 i Göteborg. Det känns helt fantastiskt! Jag älskar att vara där!

Det är fortfarande en hel del som behöver finputsas och piffas till. Vi har målat skåpluckor, dörrar, planerat, handlat och spelat 8 bitars SuperNintendo ( Ja, det är faktiskt grymt bra för det kreativa tänket) Så nu börjar vi komma i fas allihopa. Maria, Emelie och jag. Allt för att vi snart ska kunna bjuda in er till en hejdundrandes invigningsfest! Mer info samt inbjudan kommer i nästa vecka! Wohoo! Stayed tuned!

IMG_5995

IMG_6008

IMG_6050

IMG_6094

I veckan fick jag även gjort en logga till ateljén! Tadaaa! Jag målade en canvasduk som baksidan på mina visitkort. Tyckte jag var käckt! Men det är mycket som är kvar som sagt. Vi ska möblera om, köpa mysig inredning, måla ytterdörrarna och alla lister svarta, måla om utemöblerna, fixa flaggor, påsar samt mycket mer. Fler bilder kommer längs processen! :)

Jomensåatteeeeh…. För er som känner mig så vet ni ju säkert att jag har jobbat full fräs i klädbutik de senaste åren. Det har varit jätteroliga år, på en fantastisk arbetsplats, med helt otroliga kollegor (och bästa vänner)! Men sen jag tog tjänstledigt och började på konstskola och förstod att ”det är ju det här jag vill jobba med  alla dagar i veckan” så har jag inte riktigt fått tiden att räcka till. Speciellt inte sen jag började jobba i klädbutik igen OCH körde eget företag samtidigt. Jag hade inte riktigt tid till att satsa helhjärtat på någonting. Så för ett tag sen kom jag till en punkt där jag kände att nu får jag ta och bestämma mig.

Så nu mina vänner… Nu har jag sagt upp mig!!! Från och med 1:a november är det all in för konsten! (GAAAAAAH!!!) Jag tror inte ni förstår hur lyckligt jag är!!! Det här känns sååå helrätt! Som att jag är kär. Fast i ett intresse. I ett yrke. Jag är verkligen ingen morgonmänniska men ändå så vaknar jag klockan 6-7 varje dag nu för tiden med ett leende på läpparna, fjärilar i magen och hundra idéer i huvudet. Jag vill liksom bara sätta igång och måla sådär nu, nu, nu, på en gååång, med desamma! Det är en helt fantastisk känsla vill jag lova! Jag önskar att ni alla skulle kunna få känna så!

Så här sitter jag nu helt euforisk och highfivear mig själv och försöker planera in alla roliga projekt för vinterhalvåret. För jag kan lova att det är mycket spännande på G! Nu börjar det på riktigt!

Jag ska bli konstnär på heltid! Tihi!

2013-09-15