Jul-paus i shoppen.

Ho ho ho alla goingar!

Jag tänkte bara berätta det att jag och min andra hälft bestämde oss för att ge varandra en liten resa i julklapp ( Ja, i år igen! så snälla har vi vart ;) Så den 26:e dec bär det av! 2 veckors surfkurs i Costa Rica följt av nästan en veckas shopping i New York. Det tyckte vi lät som en bra idé! Det ska bli så underbart! Solen! Värmen! Här kommer vi!

Det innebär att webshoppen är öppen precis som vanligt. Men beställningar som görs efter tisdagen den 22/12-2015 kommer jag inte kunna skicka iväg för ens tidigast torsdagen den 21/1- 2016 då jag är på hemmaplan igen.

För er som bor i Göteborg med omnejd och vill handla lite print direkt av mig innan jul så kommer jag vara på plats i ateljén vid Karl gustavsgatan 17. Ni är så välkomna att kika förbi!

Hoppas ni har en riktigt mysig jul allihopa!

Kram från Sanna <3

 

kjbk

kyfk

jhfl

 

 

2015-12-10