Insamling till musikhjälpen 2013!

I morgon händer det! Äntligen är det åter igen dags för Musikhjälpen! Detta fantastiska insamlingsevent som gör allt för att lyfta upp bortglömda humanitära katastrofer. Årets tema är –  alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet. Så kom igen nu gott folk! Nu gör vi vad vi kan för att hjälpa till och bidra! Det kan vara allt från att skänka en krona, ringa in och önska en låt, ha loppis och sälj av dina gamla prylar, baka bullar, panta burkar, arrangera en liten konsert, dra ihop en insamling på jobbet. Tillsammans kan vi rädda liv! Anmäl ert initiativ här.

IMG_7425

V.50 arrangerar Rockfoto en insamling för Musikhjälpen på min favorit kaffebar/interiör butik, Kastello på Linné i Göteborg. Hela veckan ägnas åt att göra livet roligare, men med ett allvar i botten. Det kommer vara utställningar, auktioner, podcastintervjuer och livespelningar. Spana in Kastellos Facebooksida här för att se schemat för veckan. Lördagen den 14:e anordnas även en grym välgörenhetsfest på Kastello med start kl 18:00. Alla är varmt välkomna! Men glöm inte att anmäla er i baren på Kastello! :)

Allt från utställningen auktioneras ut på Musikhjälpens finaldag söndagen den 15:e december. I Kastellos konstgalleri hittar ni förstås Rockfotos egna bilder (10 st). Där kommer ni se (och kan bli ägare till) fantastiska fotografier på bl.a Håkan Hellström, TSOOL och Lady Gaga. Förutom detta fina erbjudande, har Röda Stens konstpedagog Björn Westerlund valt att ställa ut ett av sina verk. Adam Jernberg och serietecknaren Yvette skapar på plats (exakta datum hittas på söndagens schema).

Och! I detta galleri kommer ni även kunna hitta mig. Jag har valt att tolka årets tema på mitt sätt i blyerts. Teckningen är 30×40 cm är inramad i tjusig guldram.

Glöm nu inte! Det går att buda på allt i Kastellos galleri hela veckan lång! Med grand finale på söndag den 15:e. Vinsten går oavkortat till musikhjälpen! Kom igen, kom igen! :)

Här kan ni se i bildform (taget med en taskig mobilkamera) hur mitt bidrag blev till.

IMG_7498

IMG_7442

IMG_7505

IMG_7520

IMG_7521

IMG_7524

IMG_7527

 

 

2013-12-08