Uppdaterad hemsida, ny webshop & alla hjärtans dag <3

De senaste veckorna så har vi jobbat hårt på att uppdatera hemsidan och framför allt med att göra webshoppen bättre. Om ni har varit här och hälsat på tidigare så kanske ni ser att den har fått ett lite annorlunda utseende. Nu är även webshoppen kopplad till Klarna! Så att det ska kännas lugnt och tryggt att handla, samt att ni kan välja om ni vill betala med kort, faktura osv. Bra va?! :) Paypal finns självklart fortfarande kvar för internationella kunder eller om man bara tycker att det känns som ett smidigare alternativ.

Sen (på tal om gurka) så är det ju även alla hjärtans dag snart! Och detta vill jag ju självklart fira tillsammans med er! <3 Därför vill jag dela med mig av en liten rabattkod som ger er 15% rabatt på hela köpet i min sprillans nya webshop!

Skriv in VALENTINE vid ”använd rabattkods-rutan” i kassan så dras 15% på hela köpet. Koden är giltig ända fram till torsdag den 16 februari, 2017 och kan användas hur många gånger man vill fram tills dess.

Vänligen notera att det är som vanligt fri frakt vid köp över 500 kr inom Sverige. (annars tillkommer 49 kr i fraktavgift)

STOR KRAM från Sanna <3

2017-02-09