Har storleken betydelse?

 

Jo, visst kan det vara så ibland. När det gäller inredning till exempel.

 

Så därför tänkte jag bara påminna er om att ni kan få mina illustrationer i nästan vilken storlek som helst! :)

 

Jag har alla motiv i A4 och A3 format i lager (även A5 i ateljén). Men ibland vill man ju kanske skoja till det och fylla upp en hel vägg? Ja, då är det bara att skicka iväg ett mail till mig (swart@sannawieslander.loc) så kan jag trycka upp dem i alla möjliga format. 50×70, 60×90 eller 70×100 cm kanske? Eller så kanske ni vill trycka upp dem på en canvasduk? Fantasin har inga gränser! Så hör bara av er till mig så ska jag göra så gott jag kan för att få era inredningsdrömmar att gå i uppfyllelse.

 

Så här kan till exempel en 70×100 cm Svan lady se ut.

 

IMG_8046

Ni kanske vill se hur de olika illustrationerna ser ut live innan ni bestämmer er? Klart ni ska! Jag har massor med olika format i ateljén på Nobelgatan 21, Göteborg, som ni är mer än välkomna att komma och kika på. Så kom förbi och säg hej, titta och ta en kaffe!

 

Varmt välkomna! 

 

(Lägger till en liten bild så här i efterhand) Så här kan det se ut när en svan och en get har hittat hem (70x100cm).

 

Tack kära Gustav för den fina hemma-hos-bilden!

 

IMG_8183

 

2014-03-12