Gravidfotografering

Ja, nu är det inte långt kvar. 16 dagar enligt min gravidapp. Så nu kan ju lillgrisen komma när som helst egentligen. Vi väntar vårt första barn. Det ligger så mycket kärlek och förväntningar i luften. För herreguuud som vi längtar efter att äntligen få träffa dig! Vem du än är som ligger där i magen.

Det blir ju en del kort på magen, på hur den växer så det knakar. Om än ganska amatörmässiga via mobilkameralinsen. Det ser rätt lustigt ut proportionsmässigt när man är 158 cm och med en överkropp där gud glömde 10 cm. Känslan just nu är lite som när Julia Roberts ska ta på sin sin backpack ryggsäck i filmen Run away bride och ramlar bladask baklänges. Fast jag är på väg framlänges stup i kvarten. Men ändå så har man nog faktiskt aldrig känt sig så fin! <3

För två veckor sedan så var Lisa Ryd Carlsson över hos oss en eftermiddag. Inte nog med att hon är en fantastiskt fin vän, hon är även en väldigt talangfull fotograf. Och jag hade äran att få föreviga ”lilla bulan” genom hennes magiska ögon denna dag.

Här är några bilder från resultatet.

Och så några stående format:

Tack kära Lisa för dessa bilder! Jag är så himla glad att det var du som förevigade denna stund i livet så fint! <3

Och psst! En liten fågel viskade i mitt öra att Lisa Ryd Carlsson nu har ett litet specialpris för de som bokar tid innan den 28 februari för fotografering 1/3 – 30/4.

Är det av intresse så finns hon att kontakta här:

Instagram: @lisarydcarlsson
Facebook: @longstoryshortbylisa
Hemsida: www.lisarydcarlsson.se

. . .

Ja, kära vänner… Så nästa inlägg här på bloggen blir nog om vår nya, lilla familjemedlem. Vi kan knappt bärga oss! <3

Massa kärlek till er!

/ Sanna & lillgrisen

 

2019-02-18