Flying light – NYTT PRINT!

Hej allihopa i det härliga vårvädret!

Nu äntligen har jag fått hem glödlampan i massa fina kvalitetstryck i olika storlekar. Tanken var egentligen inte att jag skulle trycka upp det här motivet, utan jag tecknade den till min kommande utställning på The BARN till våren. Men ju mer jag tittade på det färdiga resultatet så tänkte jag ”att den skulle ju göra sig så fint som tryck…” Jag pratade med de goa grabbarna på The BARN om jag fick trycka upp den och ställa ut och sälja originalet hos dom. Det var inga problem utan bara roligt! Så då fick det blir så! :) Faktiskt det enda original som är till salu av de illustrationer jag trycker upp som print. Så känns tanken lockande att ha en sådan originalteckning hemma på väggen så vet ni vart ni ska kika till våren ;)

Jag hade lite hjärnsläpp när jag skulle ge den ett namn så slängde ut frågan och bad om er hjälp både på Instagram och Facebook om vad ni tyckte att den skulle heta. Asså… TUSEN TACK för alla grymma namnförslag! Ni är ju sånna guldklimpar ALLIHOPA! Nu har jag suttit och vägt mellan några olika förslag men tillslut så föll lotten på FLYING LIGHT. Det var både Philip Hammarström och Noria Manouchi som kom med samma idé på vardera socialt medie. Som tack för ”vinnande” namnförslag så kommer jag skicka just ett Flying light till er.

Här är lite bilder från själva skaparprocessen.

IMG_1746

IMG_1747

IMG_1776

Flying light

 

2015-03-10