De senaste veckorna.

Ja, hej vad det går!

Tiden går fort när man har roligt. Nu har det gått några veckor sen jag skrev här sist.

Så nu tänkte jag köra en liten update på vad jag har pysslat med den senaste tiden.

Förutom att arbeta med mina posters, packat och skickat till er underbaringar där ute så jag har bland annat tecknat en ny profilbild. Jag tänkte att nu när jag klippt av mig allt hår och har ny frisyr så var det dags att uppdatera den på mitt egna lilla vis. Så jag ritade av mig själv. Bokstavligt talat  ;)

Det såg ut så här:

FullSizeRender 8

FullSizeRender 9

IMG_5443

FullSizeRender 5

porträtt fyrkantig

Sen håller jag på att rita nya motiv till restaurangen The BARN här i Göteborg. Den blev nyligen utsedd till Sveriges bästa spritkrog. HURRA! Ni är ju så bra!

Så nu blir det mycket fokus på att teckna olika typer av drycker, glas och flaskor som ska ramas in och hängas upp inne i restaurangen. Superkul verkligen! :D

T.ex så har jag ritat deras egna skördeöl. Det såg ut så här:

FullSizeRender

IMG_5652

IMG_5657

Inblick i vardagen. Så här fint såg det ut i lägenheten när man precis fått leverans med hundratals papprör och kartonger. Vardagsrummet är laddat för fredagsmys kan man säga.

IMG_3887

Det tar några dagar att få i ordning på det. Flytta över hälften till studion och göra etiketter till rören m.m. Men det är ganska mysigt pyssel det med :)

IMG_5797

IMG_5794

Sen tänkte jag att jag skulle komma igång med ett nytt print. Jag har hundra idéer i huvudet som skriker att få komma ner på pappret! Det är nästan så att jag inte vet vart jag ska börja. Så jag tänkte att jag värmer upp lite först med att rita av två av mina pennor, för att komma igång. Men så snöade jag in helt på det istället och så slutade det med att jag satt och ”illusions-tecknade” av dom hela dagen.

Det såg ut så här:

IMG_5804

IMG_5813

Det är det som kan vara lite svårt ibland när man arbetar så kreativt. Slutresultatet blir inte alltid helt hundra när man tvingar fram en idé. För mig i alla fall. Det är klart att det går. Men det blir så mycket bättre när man har den där goa känslan i kroppen, när man brinner för en idé. ”Ja! det här blir grymt! Det här måste jag göra! Nu på en gång!”

Jag säger som Carina Berg ”Jag har ett ständigt kaos i huvudet, därför måste jag ha rent på diskbänken”. Så för att komma in i det där ”kreativa flowet” så måste jag har gjort alla måsten först, ”städat rent på diskbänken”. (Jag vill förtydliga att det är roliga måsten. Jag älskar verkligen allt som har med mitt jobb att göra. Men det krävs en annan sinnesstämning när jag ska sätta mig ner för att just teckna). Jag ska ha packat klart, gjort beställningar, postat, mailat, förberett. Jag ska även helst ha hunnit städat undan i studion så det är rent och fint runt om kring mig. Sen kan jag sätta mig ner och vara kreativ i lugn och ro. Det är bland det bästa som finns! Det är något jag har lärt mig längs vägen de senaste två åren. Att så funkar jag :)

Så nu har jag jobbat på för fullt med mina To-do-listor. För nästa vecka, då ska jag bannemig rita så pennorna glöder! :)

2015-10-20