Coco Cocktail – NEW PRINT!

 

Jag tänkte att det var dags att utöka min lilla djurmänniskofamilj med ytterligare ett syskon. Och nu äntligen är hon färdig!

 

Efter många fina namnförslag på Instagram (TACK så hemskt mycket!) så valde jag tillslut att slå ihop två namn. Jag döpte henne till…. (trumvirvel) Coco Cocktail! TADA!

 

– En elegant, mystisk och småflörtig påfågel-pingla som tycker det är väldans trevligt att ta en färgglad drink eller två i kvällens vimmel.

 

Coco Cocktailram

 

 

När vi var i Berlin i sommar så såg vi en påfågel som bredde ut sina vingar bara en meter ifrån oss. Jag satt länge och tittade på den, fotade den pampiga fjäderdräkten och tänkte att det här måste jag ju göra ngt med. Så ca en vecka efter vi kom hem satte jag mig för att spana idéer på hur hon skulle se ut. För jag ville göra en kvinnlig personlighet denna gången. Och som vanligt är allt tecknat helt för hand i blyerts och tusch.

 

IMG_9570

 

Här är lite bilder från processen:

IMG_9897

IMG_9899IMG_9907IMG_9997IMG_0046

Instagram

 

Så blev hon tillslut!

 

Och nu finns hon att köpa som finfina kvalitéttryck i storlekarna A5, A4 och A3 tillsammans med sina andra syskon i webshoppen. Kika gärna! :)

 

 

 

2014-08-30