50% rabatt på alla posters – Sista chansen!

Som jag tidigare nämnt så är det dags för mig att stänga ner min egna webshop. Det är nämligen dags för ett nytt kreativt kapitel för min del snart! (Men jag håller det lite hemligt ett tag till) Jag ska alltså bara sluta sälja posters själv. Inte sluta rita, måla och frilansa som illustratör. Så lätt blir ni inte av med mig! ;)

Så nu kör jag en sista rea-slutspurt med 50% rabatt på alla mina posters och prints! Det är redan flera motiv som är slut i flera storlekar. Så skulle ni vilja ha några av mina illustrationer hemma, passa på nu innan de försvinner för gott!

Tusen tack alla ni som handlat hos mig genom åren! Som stöttat, peppat och gjort min kreativa resa möjlig! Ni är helt fantastiska! Det hade verkligen inte gått utan er! TACK! <3

Ta hand om er nu! Vi hörs snart igen!

 

 

2020-03-28