30% rabatt! Endast ett fåtal kolibri print kvar.

Som de flesta som känner mig vet ( och kanske en och annan har klurat ut via sociala medier ;) Så är jag ju VÄLDIGT förtjust i fåglar. Speciellt dom små. Jag matar dom varje dag. Vi äter till och med samma frukost. Samtidigt som jag gör min havregrynsgröt med olika fröer på morgonen så fyller jag på samma fröblandning i fågelmataren utanför fönstret (minus mjölken då). Så har vi en sån där trevligt morgonstund ihop. Jag vet… jag låter som en fågelgalen gammal tant… Men dom är ju så söta! <3

Nog pratat om det! För ett tag sedan så tecknade jag en liten flygande kolibri i blyerts.

Jag testade att trycka upp motivet i några enstaka exemplar i olika storlekar och nu har jag endast ett fåtal kvar i lager. Dessa finns nu i shoppen med 30 % sista-chansen-rabatt. 

Så passa på medan de finns kvar! Detta motiv kommer inte komma tillbaka igen.

Hummingbird1

Hummingbird

 

2015-10-26